Ilmainen webinaari ti 14.5. klo 18-19

-pidetty. Katso tarjoukset ja tallenne!

Viritä mielesi uuteen kauteen vaivattomasti verkossa!

Nauti pelistä ja paranna tasoitustasi.

Opi helposti toistettava menetelmä, jonka avulla edistyt golftaidoissa ja parannat kierrostuloksia ilman rangella tuskailua.

Webinaarissa

 • opit helposti toistettavan menetelmän, jolla onnistut nauttimaan golfista ja pudottamaan tasoitusta ilman rangella tuskailua.
 • saat tietää, millä menetelmällä voit onnistua silloinkin, kun olet todella kiireinen.
 • kuulet, miten valikoida harjoituksia, joita voit tehdä pelin ohessa.
 • saat selville, kuinka pääset liikkeelle ja aloitat jo tällä kaudella nauttimaan golfista entistä enemmän ja pudottamaan tasoitusta!
 • Kenelle webinaari on suunnattu?

  Jos samaistut johonkin näistä, tämä webinaari on tehty juuri sinulle:

  1. Haluat lentävän lähdön golfkauteesi.

  2. Et innostu range-treeneistä ja haluat silti parantaa tasoitustasi.

  3. Olet ennakkoluuloton golffari, joka haluaa kehittyä.

  4. Haluat nauttia golfista entistä enemmän koko kierroksen ja koko kauden aikana!

  Tutustu webinaarin järjestäjiin  Olemme Leena ja Tinnu, kaksi golfinnostujaa, urheilupsykologi ja kilpapelaaja, kaikkien golffareiden asialla.

  Tiedämme, että psyykkiset taidot ovat käytössä jokaisella golffarilla, jokaisessa golflyönnissä. Näemme silti jatkuvasti, miten harva tietää, että myös tavallinen golffari voi kehittää peliään psyykkisten taitojen avulla.

  Ehkä yksi syy on maailman huippujen luoma esimerkki. Suurten kisojen jälkeisissä haastetteluissa kuulee, miten ammattilaiset vaikenevat psyykkisen pelinsä yksityiskohdista. Ei ihme - onhan nämä taidot heille kilpailuvaltti!

  Me emme kuitenkaan vaikene, vaan avaamme joskus mystiseltäkin tuntuvan aiheen salaisen arkun. Webinaarissa saat kuulla, miten psyykkiset taidot palvelevat myös tavallista golffaria. Saat keinoja parantaa tasoitustasi samalla, kun nautit pelistä - heti kauden alusta lähtien!

  Webinaari pidettiin Zoomissa ti 14.5. klo 18-19. Katso webinaarissa julkaistu Alkukauden huipputarjous Golffarin Mielen kuntosalista! Voimassa 12.6. asti.

  Maksuton webinaaritallenne on tulossa YouTube-kanavallemme: https://www.youtube.com/@flowinggolf.

  Flowing Golf -terveisin

  Leena Matikka ja Tinnu Paloranta

  >