PsyHCP - Psyykkisten taitojen itsearviointi golfissa

Puttia voivat kaikki harjoitella St.Andrewsin kumpuilevalla viheriöllä.

Missä on ongelman ydin?

Oletko tullut ajatelleeksi, että voit parantaa peliäsi monella tavalla? Vasta-alkajilla on vielä niin paljon puutteita pelissään, että tulokset paranevat yleensä harjoittelemalla mitä taitoa tahansa. Sinä voit tunnistaa pelissäsi osa-alueita, joilla koet olevasi hyvä ja toisia, joilla voisit olla  parempi.

Pelitilastosi kertovat paljon. "Hyvänä päivänä" pelaat flowssa "huipputuloksia" tai ainakin omia ennätyksiäsi. Puttaat pitkiä putteja sisään ja puttien kokonaismäärä jää pienemmäksi kuin tavallista. HCP:si osoittaa laskusuuntaa ja olet tyytyväinen. Tulokset voivat myös jäädä junnaamaan paikallaan tai pahimmassa tapauksessa HCP osoittaakin noususuuntaa.

Muistat vanhan sanonnan: Harjoitus tekee mestarin. Painelet harjoituskentälle, viheriölle tai rangelle. Muistat myös, että toistojen kautta liike automatisoituu. Alat hakata palloja. Mutta toisaalta ajatuksiisi hiipii epäilys: Oppiikohan golfia samalla tavalla kuin halonhakkuuta?

Mistä tiedät, mitä taitoja kannattaisi parantaa?

Golf on peli, jonka lopputulokseen vaikuttavat monet tekijät. Keskityt niihin tekijöihin, joihin voit itse vaikuttaa. Voit vaikuttaa fyysiseen kuntoosi, lajiteknisiin taitoihisi ja omaan mieleesi. Millaisia ovat mielen taitosi? Tiedätkö, mitkä psyykkiset taidot vaikuttavat golfsuoritukseen. Mistä tiedät, millä tasolla sinun psyykkiset taitosi ovat?

Testaa omat psyykkiset taitosi

Ota selvää, missä psyykkisissä taidoissa olet hyvä ja mitkä kaipaavat treeniä. Älä anna näillä tasoitusta kilpakumppaneille. Tunnista aluksi taitosi. Sitten voit keskittyä tekemään muutoksia asia kerrallaan.

Testaa omat taitosi ohjatusti verkkokurssillamme. Saat selville henkilökohtaisen Psyykkisen tasoituksesi (PsyHCP) ja profiilisi.

>