Tuleeko tästä se golfkausi, jolloin aloit nauttia golfista ihan kunnolla?


Golfia pelataan "korvien välissä". Sen tietää jokainen golffari. Mutta moniko osaa nimetä, mitkä asiat siellä korvien välissä vaikuttavat?

Tähän on tarjolla helppo ja nopea keino! Psyykkisen tasoituksen testillä (PsyHCP) voit arvioida omia psyykkisiä taitojasi golfissa ja saada selville psyykkisen tasoituksesi (PsyHCP). Mikä parasta, pelisi kehittyminen voi alkaa jo sillä, että teet testin!

Voit ihmetellä, mitä psyykkisellä tasoituksella oikein tarkoitetaan. Eikö tavallinen golfin tasoitus (HCP) kerro sinun golftaidoistasi ihan riittävästi? Toki se kertoo, millaisia kierrostuloksia pelaat keskimäärin. Mutta ei sitä, mitkä erilaiset taidot vaikuttavat tuloksiisi, puhumattakaan siitä, mitä taitoja sinun kannattaisi parantaa.

Haluatko kehittyä?

Golflegenda Jack Nicklaus ja monet muut huippugolffarit ovat todenneet, että golfista 90 % on psyykkistä. Jos haluat kehittyä ja pelata paremmin, tavallinen HCP ei anna vihjeitä siihen, mihin harjoittelusi kannattaisi juuri nyt kohdistaa. Parasta on, että psyykkinen tasoitus antaa juuri näitä vinkkejä.

PsyHCP-testillä löydät vahvuutesi ja heikkoutesi ja se voi tarjota ennen näkemättömän tavan parantaa myös golftuloksiasi. Toki fysiikkatreeneillä ja lyöntitekniikan hiomisella on edelleen paikkansa. Niiden rinnalla psyykkisten taitojen haltuunotto pelissä vie sinua hyvää vauhtia kohti omia tavoitteitasi ja parasta golfkauttasi.

Näin pääset alkuun

Tervetuloa Golffarin psyykkisen tasoituksen testiin! Ota mielekäs lähtö uuteen kauteen Flowing Golf Teamin Leena Matikan ja Tinnu Palorannan johdolla. Arvioi golfin psyykkisiä taitojasi pelaamisen haasteellisessa, mutta myös niin nautinnollisessa maailmassa.

Golffarin psyykkisen tasoituksen testipaketti sisältää:

Psyykkisen tasoituksen testin (PsyHCP)

  • Testi mittaa kymmentä golfissa tarvittavaa tärkeää psyykkistä taitoa.
  • Testitulos kertoo, mikä on sinun oma psyykkinen tasoituksesi (PsyHCP) ja taitoprofiilisi eli tilannekatsauksen tämän hetkisiin vahvuuksiisi ja kehittämisalueisiisi golfin psyykkisissä taidoissa.
  • Testi on pitkäaikaisen kehittämistyön tulos. Sen on luonut urheilupsykologi, PsT Leena Matikka.
  • Psyykkiset taidot ovat taitoja, joita voit jatkuvasti kehittää. Testistä ja sen tuloksista saat enemmän irti, jos maltat käyttää aikaa pelikokemusten muistelemiseen ja pelitaitojesi arviointiin PsyHCP-testikysymysten äärellä.

Ohjeita siihen, miten viet uudet ajatukset ja tiedot omista taidoistasi kentälle omaan peliisi 

Ohjeistamme sinua miettimään, miten voit parantaa peliäsi tavalla, joka sopii parhaiten sinun tyyliisi ja kiinnostaa juuri sinua! Kilpapelaajien ja harrastepelaajien tavoitteet, kiinnostuksen kohteet ja peliin kehittämisen panostukset ovat erilaisia. Kaikki golffarit hyötyvät kuitenkin viisaasta ja tuloksellisesta harjoittelusta joko pelin lomassa tai harjoituskentillä.

Flowing Golf Team

Valmentajat

Verkkokurssin valmentajina toimivat PsyHCP-testin kehittäjä, urheilupsykologi, PsT Leena Matikka ja kilpapelaaja Tiina-Maija "Tinnu" Paloranta.

Urheilupsykologi Leena Matikka

Flowing Golf -menetelmän kehittäjä Leena Matikka hurahti golfiin lähes 30 vuotta sitten. Siitä alkoi ihmettely: miksi psykologisessa tutkimuksessa saavutettua tietämystä ei ole tuotu golfia opettelevien ja golfkisoissa menestystä hakevien pelaajien ulottuville? Nyt tätä vajetta on paikattu. Golfin oppimisen hyvin toimiville käytännöille löytyy yhä enemmän perustaa psykologiasta. 

Kilpapelaaja Tiina-Maija (Tinnu) Paloranta

Tiina-Maija “Tinnu” Paloranta koki mielen voiman golfissa jo nuorena, kun hän maajoukkuepelaajana tuskaili pelinsä kanssa. Lyöntitekniset haasteet hän selätti erityisesti psyykkisillä taidoilla. Onnistumisten seurauksena hän pääsi toteuttamaan unelmaansa Northern Arizona University’n golfjoukkuueen riveissä v. 2001-2005.

Uutta näkökulmaa pelaamiseen

Tiesitkö, että psyykkiset taidot ovat taitoja, joita voit jatkuvasti kehittää myös pelaamisen lomassa. Jospa kokeilisit? Saatat innostua! Ja lopputuloksen näet tietysti kierrostuloksissa ja tasoituksessasi.

Paranna psyykkisiä taitojasi - tuloksena enemmän golfiloa ja saavutettuja pelitavoitteita

Testipaketin parissa etenet itsenäisesti juuri silloin, kun sinulle sopii. Pääset golftaitojesi parantamisen äärelle heti, kun haluat!

Golffarin psyykkisen tasoituksen testi on tarjolla Campwire-verkkoalustalla, jonne saat tunnukset ilmoittautumisen jälkeen. Voit aloittaa heti ja edetä omaan tahtiin. Testaa taitojesi nykytila ja ala pohtia järkevää, ajankäyttöösi sopivaa harjoittelun sisältöä. Aineistot ovat käytettävissäsi 3 kuukautta ostohetkestä eteenpäin.

Voit lunastaa Golffarin psyykkisen tasoituksen testipaketin itsellesi klikkaamalla painiketta "Tilaan Golffarin psyykkisen tasoituksen testipaketin". Et tule katumaan päätöstäsi.

Aloita matkasi kohti parempaa golfiloa ja golfpeliä.

Tervetuloa!
Leena Matikka ja Tinnu Paloranta
Flowing Golf Team
>