Flowing Golf videoita 

Tällä sivulla julkaisemme Flowing Golf Teamin videotallenteita webinaareista ja lyhyitä videoita erilaisista golffarille tärkeistä aiheista. Monet videot löytyvät myös YouTube-kanavaltamme: https://youtube.com/@flowinggolf

Jos videoista herää kysymyksiä tai uusia ideoita, lähetä meille mielellään sähköpostia osoitteeseen flow@intimare.fi

Tällä videolla esittelemme Golffarin Mielen Kuntosalin tarjoamia mahdollisuuksia tukea jokaisen golffarin omien tavoitteiden toteuttamista ja Huippugolffariksi kehittymisen menetelmää.

Kuntosalin psyykkisten taitojen harjoittelusta on mukana suunnitelmallisuus (lyöntisuunnitelmat ja väyläsuunnitelmat).

Oleellista on kytkeä harjoittelu konkreettisiin pelitilanteisiin.

Kuka on tai kenestä voi tulla huippugolffari? Huippuja löytyy nykyään joka lähtöön. Huipuiksi nimetään ihmisiä, jotka omalla alallaan (esim. tieteessä, taiteessa, urheilussa tai ammatissa) suoriutuvat huomattavasti paremmin kuin muut vertais-ryhmänsä jäsenet.

Tällä leikkimielisellä videolla määrittelemme huippugolffarin hiukan toisin. Olemme kuitenkin vakavissamme ja nojaamme golfin syvimpään olemukseen. 

Haluatko sinä Huippugolffariksi isolla H:lla?


Golfin mentaalipelin haltuunotto ei ole mitään rakettitiedettä. Käytämme pelissä tiedostaen tai tietämättämme omia psyykkisiä voimavarojamme ja  taitojamme. Viiden vaiheen kautta voimme liittää nämä psyykkiset, mentaaliset tai henkiset taitomme luontevaksi osaksi golfia.

Tälle kehityksen polulle on helppoa lähteä mukaan.


Flowkokemusten metsästys on hauskaa yksinkin, mutta erityisen hauskaa se on yhdessä peliporukan kanssa. Videolla Tinnu esittelee kaksi golfin pelimuotoa, joita kilpailujen lisäksi kannattaa harrastaa ihan tavallisellakin golfkierroksella. Golf on peli ja sen pelillisyys edistää yhteisten flowkokemusten syntyä. Sen lisäksi, että nautit golfkierroksesta enemmän, voit näitä pelimuotoja käyttäen oppia lisää golfin sosiaalisista taidoista ja jopa nopeuttaa ryhmän peliä.

Oivallinen mahdollisuus oppia ja nauttia yhteispelistä!

Greenin lukutaito on lähtökohta puttien onnistumiselle ja golf-kierroksesta nauttimiselle. Flowing Golf Teamin webinaarissa pureuduimme greenien lukemiseen aivotyön näkökulmasta ja korostamalla, miten tärkeää greenin kallistusten tunnustelu on kävelemällä.

Greenin lukemista seuraavat muut tärkeät vaiheet: Putin vauhdinhallinta ja luottamus omaan puttiin.

Lue lisää puttivalmennuksesta

>