Flowing Golf videoita 


Tällä sivulla julkaisemme Flowing Golf Teamin videotallenteita webinaareista ja lyhyitä videoita erilaisista golffarille tärkeistä aiheista. Monet videot löytyvät myös YouTube-kanavaltamme: https://www.youtube.com/@flowinggolf-intimareoy15

Jos videoista herää kysymyksiä tai uusia ideoita, lähetä meille mielellään sähköpostia osoitteeseen leena.matikka@intimare.fi


Flowkokemusten metsästys on hauskaa yksinkin, mutta erityisen hauskaa se on yhdessä peliporukan kanssa. Videolla Tinnu esittelee kaksi golfin pelimuotoa, joita kilpailujen lisäksi kannattaa harrastaa ihan tavallisellakin golfkierroksella. Golf on peli ja sen pelillisyys edistää yhteisten flowkokemusten syntyä. Sen lisäksi, että nautit golfkierroksesta enemmän, voit näitä pelimuotoja käyttäen oppia lisää golfin sosiaalisista taidoista ja jopa nopeuttaa ryhmän peliä.

Oivallinen mahdollisuus oppia ja nauttia yhteispelistä!

Greenin lukutaito on lähtökohta puttien onnistumiselle ja golf-kierroksesta nauttimiselle. Flowing Golf Teamin webinaarissa pureuduimme greenien lukemiseen aivotyön näkökulmasta unohtamatta greenillä kävelyn tärkeää merkitystä.

Flowing Golf Puttivalmennuksessa greenin lukemista seuraavat muut tärkeät aiheet: Putin vauhdinhallinta ja luottamus omaan puttiin.

Lue lisää puttivalmennuksesta


>