Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin:

Golffarin Mielen Kuntosali - mitä hyötyä?

Ke 1.2.2023 klo 18-19

Kiinnostaako Golffarin Mielen Kuntosali? Tiedätkö jo, mitä hyötyä siitä on pelissäsi? 

Koska kyseessä on aivan uudenlainen virtuaalinen harjoittelumahdollisuus ja tapa tulla paremmaksi golffariksi, liittyy mielen kuntosaliin paljon kysymyksiä. Siksi haluamme auttaa kiteyttämään olennaisen: miksi golffarin kannattaisi treenata Golffarin Mielen Kuntosalilla? Tähän aiheeseen pureudumme maksuttomassa webinaarissa keskiviikkona 1.2.2023 klo 18-19

Liity siis seuraamme ja oivalla, mitä hyötyä mielen kuntosalista voi olla sinulle jo nyt talvi-/hallikaudella, ulkomaiden pelireissuilla sekä kesän golfkaudella! 

Webinaari on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille, yhtä hyvin ihan tavallisille golffareille kuin kilpapelaajille. Myös valmentajat, jotka haluavat saada lisää tietoa golfin psyykkisistä taidoista ovat tervetulleita.

Flowing Golf Team toivottaa sinut tervetulleeksi

Tinnu ja Leena

Leena Matikka ja Tinnu Paloranta ovat golfintoilijoita, jotka herättelevät golffareita huomaamaan mielen voiman. Yhdessä he muodostavat Flowing Golf Teamin eli tiimin, jossa yhdistyy urheilupsykologin sekä kilpapelaajan tiedot, taidot ja kokemus.

Huom. Rekisteröidythän webinaariin pian. Paikkoja on rajatusti (max 100) ja ne täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä pian. Jos et enää mahdu mukaan, ilmoittaudu jonotuslistalle.

Tervetuloa!

Leena Matikka ja Tinnu Paloranta
Flowing Golf Team

>