web analytics

Puttitesti

Testaa puttitaitojasi aika-ajoin, että voit seurata edistymistäsi ja suunnata harjoittelua oikein. 

Lataa puttitesti tästä

Golfin psyykkisten taitojen testi (PsyHCP)

Testi koostuu kymmenestä psyykkisestä taidosta. Jokaista taitoa arvioidaan omalla osa-asteikollaan. Osa-asteikoilla taidot on konkretisoitu käytännön pelitilanteisiin. Ne käsittävät tärkeimmät erityisesti golfissa tarvittavat psyykkiset taidot: itseluottamus, mielikuvien käyttö, fokusointi, rauhoittuminen, pelkotilojen hallinta, aktivoituminen, flow, suunnitelmallisuus, sosiaaliset taidot ja golfista nauttiminen.   

Testin lopputuloksena pelaaja saa selville oman psyykkisten taitojensa profiilin ja psyykkisen tasoituksena (PsyHCP). Psyykkistä tasoitustaan hän voi verrata omaan tarkkaan tasoitukseensa (HCP), joka kertoo pelaajan ajankohtaisen pelitaidon. Vertailun perusteella pelaaja näkee, kuinka hyvin hänen psyykkiset taitonsa vastaavat hänen pelisuoritustaan. Psyykkisten taitojensa profiilista hän saa selville, mitkä taidot ovat hyvällä tasolla ja mitä taitoja kannattaisi harjoitella.    

Pelaaja voi myös verrata omaa taitotasoaan muiden pelaajien vastaaviin tuloksiin. Vertailuaineisto koostuu tällä hetkellä lähes 1000 pelaajan tuloksista.   PsyHCP-testiä on kehitetty usean vuoden ajan. Testin tutkimus- ja kehittämistyötä jatketaan edelleen.   

PsyHCP-testi on verkossa tehtävä testi. Testi käynnistyy heti maksettuasi, joten maksathan hetkellä, jolloin sinulla on aikaa tehdä testi heti. Varaa aikaa puolisen tuntia.

Mikäli sinulla ei ole PayPal -tiliä, voit maksaa myös luottokortilla - Pay with a credit card kohdasta.

Hinta: 20 euroa + alv 24%

Demo-testi Golfin psyykkisten taitojen testistä (PsyHCP)

Testin tekeminen antaa kokemuksen siitä, miten itsearviointia tehdään varsinaisessa Golfin psyykkisten taitojen testissä (PsyHCP). Demo-testi koostuu kolmesta psyykkisestä taidosta, joita arvioidaan 36-portaisella asteikolla.   

Hinta: 0 euroa

Kyllä haluan tilata Demo-testin ilmaiseksi