Luetko greenejä kuin puttivelho?

Oivalla uutta Greeninluku-webinaarissa ja löydä sisäinen puttivelhosi!

Oletko miettinyt, miten luet greenejä? Miten ihmeessä joinakin päivinä putti kulkee ja toisina ei? Miten voit nostaa todennäköisyyttä siihen, että putit uppoavat tasaisen varmasti jokaisena pelipäivänä?

Greenin lukeminen on yksi erottamaton osa puttaamista. Sitä ei voi välttää suorissakaan puteissa. Silloinkin greeniä täytyy osata lukea ja todeta, ettei kallistuksia ole!

Miksipä et siis parantaisi greenilukutaitojasi? Hiomalla taitosi puttivelhouden tasolle, puttaat vähemmän ja kierrostuloksesi paranevat kuin itsestään. Houkuttelevaa eikö totta?

Tule kuulolle, kun kaksi puttivelhouteen hurahtanutta golfinnostujaa jakavat ajatuksiaan muidenkin golffareiden iloksi. Onhan yhdessä innostuminen monin verroin hauskempaa. Näitä innostujia ei haittaa, vaikka muutkin pääsevät nauttimaan heidän oivalluksistaan. 

Flowing Golf Team haluaa jakaa greenin lukemisen erilaiset vivahteet ja yksityiskohdat myös sinun pelisi hyödyksi. Itsensä ylittäminen ja uuden taidon oppiminen pitävät mielen virkeänä ja motivaation korkealla ja siitä toivomme sinunkin nauttivan. 

Nauti kesän greeneistä putteri kuumana

Loppukausi on täynnä peliareenoita, joissa pääset testaamaan greenilukutaitosi. Mestikset ovat nurkan takana, kisakiertuiden finaalit lähestyvät, viikkokisat ovat joka viikko ja itsesi haastaminen yhä parempaan greenin lukemiseen on mahdollista jokaisella kierroksella.

Golfkesä jatkuu ja greenien kunto sen kuin paranee. Kun puttivelhot pääsevät vauhtiin, greenien lukeminen onnistuu leikiten ja putit uppoavat upeassa flowssa!

Anna itsellesi lupa nauttia yhä paremmasta pelistä ja ilmoittaudu Greeninluku-webinaariin!

Oppaina Flowing Golf Team

Urheilupsykologi Leena Matikka ja kilpapelaaja Tinnu Paloranta

Leena Matikka ja Tinnu Paloranta ovat golfintoilijoita, jotka herättelevät golffareita huomaamaan mielen voiman. Yhdessä he muodostavat Flowing Golf Teamin eli tiimin, jossa yhdistyy urheilupsykologin sekä kilpapelaajan tiedot, taidot ja kokemus. 

Jaettu innostuksemme jatkuvasta kehittymisestä on tuottanut golffareiden hyödyksi ainutlaatuisen verkkovalmennuksen, FG Puttivalmennuksen.

Ota etumatkaa ja aloita nyt Greeninluku-webinaarissa!

Taidot kehittyvät nopeammin hyvässä seurassa, joten vinkkaa Greeninluku-webinaarista myös pelikaverillesi.

Tai ilmoittaudu itse Flowing Golf Teamin seuraan hiomaan greeninlukutaitojasi!

Ilmoittaudu webinaariin nyt!

Pääset mukaan klikkaamalla painiketta "Kyllä kiitos. Ilmoittaudun mukaan Greeninluku-webinaariin". Et tule katumaan päätöstäsi.

Maksuton Greeninluku-webinaari ke 17.8.2022 klo 18-19


Tervetuloa seuraamme! 

Leena Matikka ja Tinnu Paloranta
Flowing Golf Team

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista

21.03.2022

17.02.2022

07.02.2022

02.02.2022

>