Nosta golfisi uudelle tasolle virtuaalivalmennus

Golfin Mentaalipelin Tehostartilla!


Golfia pelataan "korvien välissä". Sen tietää jokainen golffari. Mutta moniko osaa nimetä, mitkä asiat siellä korvien välissä vaikuttavat? Entä arvioida omaa toimintaansa?

Nyt tähän on tarjolla helppo tapa! Psyykkisen tasoituksen testillä (PsyHCP) voit arvioida omaa mentaalipeliäsi ja saada selville psyykkisen tasoituksesi (PsyHCP). Mikä parasta, pelisi kehittyminen voi alkaa jo sillä, että teet testin!

Voit ihmetellä, mitä psyykkisellä tasoituksella oikein tarkoitetaan. Eikö tavallinen golfin tasoitus (HCP) kerro sinun golftaidoistasi ihan riittävästi? Toki se kertoo, millaisia kierrostuloksia pelaat keskimäärin. Mutta ei sitä, mitkä erilaiset taidot vaikuttavat tuloksiisi.

Haluatko kehittyä?

Jos kuitenkin haluat kehittyä ja pelata paremmin, tavallinen HCP ei anna vihjeitä siihen, mihin harjoittelusi kannattaisi kohdistaa. Parasta on, että psyykkinen tasoitus antaa juuri näitä vinkkejä.

PsyHCP-testillä löydät vahvuutesi ja heikkoutesi ja mentaalipelisi voi tarjota ennen näkemättömän tavan parantaa golftuloksiasi. Toki fysiikkatreeneillä ja lyöntitekniikan hiomisella on edelleen paikkansa. Niiden rinnalla mentaalipelin haltuunotto vie sinua hyvää vauhtia kohti parasta golfkauttasi.


Näin pääset alkuun

Hyödynnä siis keino mitata mentaalipelin taitojasi. Alkuun pääset lunastamalla Golfin mentaalipelin tehostartin, johon PsyHCP-testi sisältyy.

 Viritä nyt myös mielesi parhaimpaasi! Tervetuloa parempi peli!

Tervetuloa Golfin Mentaalipelin Tehostarttiin! Ota tehokas startti golfin mentaalipeliin Leena Matikan ja Tinnu Palorannan johdolla. Arvioi ja kehitä psyykkisiä taitojasi virtuaalisessa golfmaailmassa.

Golfin mentaalipelin tehostartti sisältää:

1. Psyykkisen tasoituksen testin (PsyHCP)

  • Testi mittaa golfissa tarvittavia kriittisiä psyykkisiä taitoja
  • Testitulos kertoo, mikä on sinun oma psyykkinen tasoituksesi (PsyHCP) ja taitoprofiilisi
  • Testi on pitkäaikaisen kehittämistyön tulos. Sen on luonut urheilupsykologi Leena Matikka.
  • Psyykkiset taidot ovat taitoja, joita voit jatkuvasti kehittää. Testistä ja sen tuloksista saat enemmän irti, jos maltat käyttää aikaa pelikokemusten muistelemiseen ja mentaalipelisi arviointiin PsyHCP-testikysymysten äärellä.

2. Verkkoluento "Askeleet golfin mentaalipeliin" 40 min. video

Syvemmälle mentaalipeliisi voit sukeltaa Flowing Golf Teamin seurassa. Verkkoluennolla käsittelemme golffarin askeleita golfissa kehittymisen polulla. Kuinkahan pitkällä sinä olet tällä polulla? Tule kuulemaan näkemyksiämme golftaitojen kiehtovista ja joskus kiperistäkin kysymyksistä tavoitteena paremmat taidot ja golfilo.

3. Miten viet uudet ajatukset kentälle omaan peliisi 

Lopuksi ohjeistamme sinua miettimään, miten voit parantaa peliäsi tavalla, joka sopii parhaiten sinun tyyliisi ja kiinnostaa juuri sinua!

Flowing Golf Team

Valmentajat

Golfin mentaalipelin tehostartissa valmentajina toimivat PsyHCP-testin kehittäjä, urheilupsykologi, PsT Leena Matikka ja kilpagolffari Tiina-Maija "Tinnu" Paloranta.

Urheilupsykologi Leena Matikka

Flowing Golf -menetelmän kehittäjä Leena Matikka hurahti golfiin 25 vuotta sitten. Siitä alkoi ihmettely: miksi psykologisessa tutkimuksessa saavutettua tietämystä ei ole tuotu golfia opettelevien ja golfkisoissa menestystä hakevien pelaajien ulottuville? Nyt tämä vaje on paikattu.

Kilpapelaaja Tiina-Maija (Tinnu) Paloranta

Tiina-Maija “Tinnu” Paloranta koki mielen voiman golfissa jo nuorena, kun hän maajoukkuepelaajana tuskaili pelinsä kanssa. Lyöntitekniset haasteet hän selätti erityisesti psyykkisillä taidoilla. Onnistumisten seurauksena hän pääsi toteuttamaan unelmaansa Northern Arizona University’n golfjoukkuueen riveissä v. 2001-2005.

Uutta näkökulmaa pelaamiseen

Tiesitkö, että psyykkiset taidot ovat taitoja, joita voit jatkuvasti kehittää myös pelaamisen lomassa. Jospa kokeilisit? Saatat innostua! Ja lopputuloksen näet tietysti kierrostuloksissa ja tasoituksessasi.

Paranna mentaalipeliäsi

Golfin mentaalipelin tehostartin toteutat itsenäisesti juuri silloin, kun sinulle sopii. Pääset siis golftaitojesi parantamisen äärelle heti, kun haluat!

Golfin Mentaalipelin Tehostartti on tarjolla Campwire-verkkoalustalla, jonne saat tunnukset ilmoittautumisen jälkeen.
Voit aloittaa heti ja edetä omaan tahtiin. Aineistot ovat käytettävissäsi 3 kuukautta ostohetkestä eteenpäin.

Voit lunastaa Golfin Mentaalipelin Tehostartin itsellesi klikkaamalla painiketta "Ilmoittaudun Golfin mentaalipelin tehostarttiin". Et tule katumaan päätöstäsi.

Aloita matkasi kohti parempaa golfpeliä.

Tervetuloa!
Leena Matikka ja Tinnu Paloranta
Flowing Golf Team
>