Golfin mentaalipelin tehostartti

Golfia pelataan "korvien välissä". Sen tietää jokainen golffari. Mutta moniko osaa nimetä, mitkä asiat siellä korvien välissä vaikuttavat? Entäpä arvioida omaa toimintaansa?

Nyt tähän on tarjolla helppo tapa! Psyykkisen tasoituksen testillä (PsyHCP) voit arvioida omaa mentaalipeliäsi ja saada selville psyykkisen tasoituksesi. Mikä parasta, pelisi kehittyminen voi alkaa jo sillä, että teet testin!

Voit ihmetellä, mitä psyykkisellä tasoituksella oikein tarkoitetaan. Eikö tavallinen golfin HCP kerro sinun golftaidoistasi ihan riittävästi? Toki se kertoo, millaisia kierrostuloksia pelaat keskimäärin. Mutta ei sitä, mitkä erilaiset taidot vaikuttavat tuloksiisi.

Haluatko kehittyä?

Jos kuitenkin haluat kehittyä ja pelata paremmin, tavallinen HCP ei anna vihjeitä siihen, mihin harjoittelusi kannattaisi kohdistaa. Parasta on, että psyykkinen tasoitus antaa juuri näitä vinkkejä.

PsyHCP-testillä löydät vahvuutesi ja heikkoutesi ja mentaalipelisi voi tarjoilla ennen näkemättömän tavan parantaa golftuloksiasi. Toki fysiikkatreeneillä ja lyöntitekniikan hiomisella on edelleen paikkansa. Niiden rinnalla mentaalipelin haltuunotto vie sinua hyvää vauhtia kohti parasta golfkauttasi.

Näillä pääset alkuun

Hyödynnä siis keino mitata mentaalipelin taitojasi. Alkuun pääset lunastamalla Golfin mentaalipelin tehostartti -paketin. Teet ensin Psyykkisen tasoituksen testin (PsyHCP), minkä jälkeen voit syventää osaamista Golfin mentaalipelin tehostartti -webinaarissa ma 15.5. klo 18-19.

 Golfkausi on täällä! Viritä nyt myös mielesi parhaimpaasi! Tervetuloa parempi peli!

Golfin mentaalipelin tehostartti sisältää:

1. Psyykkisen tasoituksen testin (PsyHCP)

  • Testi mittaa golfissa tarvittavia kriittisiä psyykkisiä taitoja
  • Testitulos kertoo, mikä on sinun psyykkinen tasoitus (PsyHCP) ja taitoprofiili
  • Testi on pitkäaikaisen kehittämistyön tulos. Sen on luonut urheilupsykologi Leena Matikka.

2. Webinaarin ”Golfin mentaalipelin tehostartti” ma 15.5.2023 klo 18.00-19.00

Syvemmälle mentaalipeliisi voit sukeltaa Flowing Golf Teamin seurassa. Webinaarissa perehdymme PsyHCP-testin avulla tunnistamaan psyykkisten taitojen nykytilaa.

Psyykkiset taidot ovat taitoja, joita voit jatkuvasti kehittää. Testistä ja sen tuloksista saat enemmän irti, jos maltat käyttää aikaa pelikokemusten muistelemiseen ja mentaalipelisi arviointiin PsyHCP-testikysymysten äärellä.

Valmentajat

Golfin mentaalipelin tehostartissa valmentajina toimivat PsyHCP-testin kehittäjä, urheilupsykologi Leena Matikka ja kilpagolffari Tiina-Maija "Tinnu" Paloranta.

Tapaat meidät Golfin mentaalipelin tehostartin Zoom webinaarissa. Tule pohtimaan kanssamme golftaitojen kiehtovia ja joskus kiperiäkin kysymyksiä tavoitteena paremmat taidot ja golfilo. 

Ilmoittaudu tehostarttiin nyt

Golfin mentaalipelin tehostartti -paketin voit lunastaa itsellesi klikkaamalla painiketta "Kyllä kiitos. Ilmoittaudun mukaan Golfin mentaalipelin tehostarttiin". Et tule katumaan päätöstäsi.

Tervetuloa!
Leena Matikka ja Tinnu Paloranta
Flowing Golf Team
>