Golfin Mentaalipelin Tehostartti

Golfia pelataan "korvien välissä". Sen tietää jokainen golffari. Mutta moniko osaa nimetä, mitkä asiat siellä korvien välissä vaikuttavat? Entäpä arvioida omaa toimintaansa?

Nyt tähän on tarjolla helppo tapa! Psyykkisen tasoituksen testillä (PsyHCP) voit arvioida omaa mentaalipeliäsi ja saada selville psyykkisen tasoituksesi. Mikä parasta, pelisi kehittyminen voi alkaa jo sillä, että teet testin!

Voit ihmetellä, mitä psyykkisellä tasoituksella oikein tarkoitetaan. Eikö tavallinen golfin HCP kerro sinun golftaidoistasi ihan riittävästi? Toki se kertoo, millaisia kierrostuloksia pelaat keskimäärin. Mutta ei sitä, mitkä erilaiset taidot vaikuttavat tuloksiisi.

Haluatko kehittyä?

Jos kuitenkin haluat kehittyä ja pelata paremmin, tavallinen HCP ei anna vihjeitä siihen, mihin harjoittelusi kannattaisi kohdistaa. Parasta on, että psyykkinen tasoitus antaa juuri näitä vinkkejä.

PsyHCP-testillä löydät vahvuutesi ja heikkoutesi ja mentaalipelisi voi tarjota ennen näkemättömän tavan parantaa golftuloksiasi. Toki fysiikkatreeneillä ja lyöntitekniikan hiomisella on edelleen paikkansa. Niiden rinnalla mentaalipelin haltuunotto vie sinua hyvää vauhtia kohti parasta golfkauttasi.


Näin pääset alkuun

Hyödynnä siis keino mitata mentaalipelin taitojasi. Alkuun pääset lunastamalla Golfin mentaalipelin tehostartti -paketin.

 Viritä nyt myös mielesi parhaimpaasi! Tervetuloa parempi peli!

Golfin mentaalipelin tehostartti sisältää:

1. Psyykkisen tasoituksen testin (PsyHCP)

  • Testi mittaa golfissa tarvittavia kriittisiä psyykkisiä taitoja
  • Testitulos kertoo, mikä on sinun oma psyykkinen tasoituksesi (PsyHCP) ja taitoprofiilisi
  • Testi on pitkäaikaisen kehittämistyön tulos. Sen on luonut urheilupsykologi Leena Matikka.
  • Psyykkiset taidot ovat taitoja, joita voit jatkuvasti kehittää. Testistä ja sen tuloksista saat enemmän irti, jos maltat käyttää aikaa pelikokemusten muistelemiseen ja mentaalipelisi arviointiin PsyHCP-testikysymysten äärellä.

2. Verkkoluento "Askeleet golfin mentaalipeliin" 40 min. video

Syvemmälle mentaalipeliisi voit sukeltaa Flowing Golf Teamin seurassa. Verkkoluennolla käsittelemme golffarin askeleita golfissa kehittymisen polulla. Kuinkahan pitkällä sinä olet tällä polulla?

3. Miten viet uudet ajatukset kentälle omaan peliisi 

Lopuksi ohjeistamme sinua lyhyesti miettimään, miten voit parantaa peliäsi tavalla, joka sopii parhaiten sinun tyyliisi ja kiinnostaa juuri sinua!


Valmentajat

Golfin mentaalipelin tehostartissa valmentajina toimivat PsyHCP-testin kehittäjä, urheilupsykologi Leena Matikka ja kilpagolffari Tiina-Maija "Tinnu" Paloranta.

Tule pohtimaan kanssamme golftaitojen kiehtovia ja joskus kiperiäkin kysymyksiä tavoitteena paremmat taidot ja golfilo. 

Uutta näkökulmaa pelaamiseen

Tiesitkö, että psyykkiset taidot ovat taitoja, joita voit jatkuvasti kehittää myös pelaamisen lomassa.

Jospa kokeilisit? Saatat innostua! Ja lopputuloksen näet tietysti kierrostuloksissa ja tasoituksessasi.

Ilmoittaudu tehostarttiin nyt

Tarjolla jokaiselle golffarille on nyt Golfin mentaalipelin tehostartti, josta voit napata vinkit omaan peliisi ja kokeilla niitä saman tien.

Tarjoushinta
Golfin mentaalipelin tehostartti -paketti 9,90 € (sis. Alv 24%). Paketin lunastamalla pääset mukaan tehostarttiin ja saat käyttöoikeuden Psyykkisen tasoituksen testiin (PsyHCP) 30.9.2023 saakka. Tehostartti-paketti on tarjolla Campwire-verkkoalustalla, jonne saat tunnukset lunastettuasi Golfin mentaalipelin tehostartti -paketin. Voit aloittaa heti ja edetä omaan tahtiin. Aineistot ovat käytettävissäsi 30.9.2023 saakka.

Golfin mentaalipelin tehostartti -paketin voit lunastaa itsellesi klikkaamalla painiketta "Kyllä kiitos. Ilmoittaudun Golfin mentaalipelin tehostarttiin". Et tule katumaan päätöstäsi.

Tervetuloa!
Leena Matikka ja Tinnu Paloranta
Flowing Golf Team
>