Jokaisella golffarilla lienee hetkiä, jolloin kaipaamme lisävirtaa puttiluottamukseen. Ratkaisevien puttien ja kierrosten keskellä on rohkaisevaa, kun itseltä löytyy keinoja siirtyä epämiellyttävistä epävarmuuden tunteista onnistumisen fiiliksen autuuteen. Keinoja saada yhä useammin hyviä puttipäiviä. Niitä pelipäiviä, jolloin saa nauttia huumaavasta tunteesta, kun kaikki putit uppoavat!


Putteri kuumaksi

Maagisen hienoon ”puttivelhouden” tilaan voi pyrkiä monella eri tavalla. Voit hankkia parhaimmat, juuri sinulle sopivat välineet – luotettavan putterin ja hyvää fiilistä tuovat pallot. Voit hioa ja vakioida puttitekniikkaasi, jotta tarkka osuma sweet spottiin saattelee pallosi kerta toisensa jälkeen reikään.

Oletko vielä kokeillut mielen taitojen virittämistä? Tiedätkö, miten valjastat koko potentiaalisi puttipelisi hyödyksi? Voit hyödyntää aivotyöskentelyäsi puttaamisessa, jos opit erilaisia tapoja säädellä mieltäsi. Näitä taitoja voit oppia lukemalla kirjoja ja hakemalla tietoa golfmaailman eri kanavista. Ilahduttavaa on, että nyt sinulle on tarjolla myös helppo ja tiivis kokonaisuus puttaamisen mielen taitojen hiomiseen.

Flowing Golf Puttivalmennus

FG Puttivalmennus on tiivis verkkovalmennus, jonka tavoitteena on auttaa sinua hyödyntämään omaa potentiaalisiasi puttaamisessa. Valmennuksen kantava teema on se, miten psykologian tutkimustiedolla voi parantaa puttitaitoja ja sitä kautta koko peliä. Niinpä FG Puttivalmennus on yksi keino valjastaa potentiaalisi puttipelisi hyödyksi. 

Sisältö

1 Ohjeet puttitaitojen tulokselliseen harjoitteluun Flowing Golf -menetelmällä

  • Jatkuva parantaminen ja edistymisen seuranta
  • FG Puttitesti (itsearviointimateriaali)

2 Kolme teemaa eli psyykkistä taitoa (opetusvideot)

  • Greenin lukeminen
  •  Putin vauhdinhallinta
  •  Luottamus omaan puttiin

3 Harjoittelusuunnitelma ja puttiharjoitteet (opetusvideot)

  • Oma harjoittelusuunnitema (tulostettava malli)
  • Ohjeet kentällä tehtäviin puttiharjoitteisiin

Verkkovalmennuksen aikataulu

Voit aloittaa FG Puttivalmennuksen koska tahansa valmennusmaksun maksamisen jälkeen. Ostosi jälkeen voit hyödyntää valmennuksen verkkomateriaalia omaan tahtiin ihan niin nopeasti tai rauhassa kuin itse haluat.

Valmentajina Flowing Golf Team

Urheilupsykologi Leena Matikka ja kilpapelaaja Tinnu Paloranta

Leena Matikka ja Tinnu Paloranta ovat golfintoilijoita, jotka herättelevät golffareita huomaamaan mielen voiman. Yhdessä he muodostavat Flowing Golf Teamin eli tiimin, jossa yhdistyy urheilupsykologin sekä kilpapelaajan tiedot, taidot ja kokemus. 

Jaettu innostuksemme jatkuvasta kehittymisestä on tuottanut golffareiden hyödyksi ainutlaatuisen verkkovalmennuksen, FG Puttivalmennuksen.

Ota etumatkaa kavereihin ja aloita nyt!

Ole nopea ja nappaa itsellesi paikka FG puttivalmennukseen.

Riskin eliminoiva takuu

Sinulla on täydet kaksi viikkoa (14 vrk) aikaa testata FG Puttivalmennuksen vinkkejä ilman riskiä. Jos et jostain syystä olisi tyytyväinen, saat kaikki rahasi takaisin täysimääräisesti lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen flow@intimare.fi takuuajan sisällä.

Ilmoittaudu valmennukseen nyt

Pääset mukaan klikkaamalla painiketta "Kyllä kiitos. Ilmoittaudun FG Puttivalmennukseen". Et tule katumaan päätöstäsi.

Tervetuloa seuraamme virtuaalisesti. Tavataan pian FG Puttivalmennuksessa!

Leena Matikka ja Tinnu Paloranta
Flowing Golf Team
>