Golffari! Jos kurittomat ajatukset ja tunteet heittäytyvät tuon tuostakin pilaamaan peliäsi, niin uusi harjoitusohjelma tuo sinulle pikaisen avun.

Monet meistä kamppailevat isomman tai pienemmän kiukun, jännityksen ja tuskastumisen tunteiden kanssa, kun lyöntimme ei johda toivottuun lopputulokseen. Voit hikeentyä jo ennen haastavaa lyöntiä tai sitten havaittuasi pallon lentävän veteen tai syvään bunkkeriin. Paremmat mielen taidot olisivat avuksi, mutta mistä ne repisi käyttöön pikapikaa.

Jos kaipaat hauskaa ja tuloksellista golfin mielen taitojen harjoittelua, niin mielen kuntosali on sinun juttusi!

Tämän kutkuttavan treenauksen aloitat helposti FG Mielen kuntosalin pikastartilla. Käytännönläheinen verkkovalmennus johdattaa sinut nopeasti taklaamaan golfin ongelmia kiinnostavalla psyykkisten taitojen harjoittelulla.

Jotta voit edetä mahdollisimman helposti syvemmälle golfin mielen taitojen saloihin, niin valmennuksen pikastarttiin sisältyy kolme ”kuntosalilaitetta”, joilla pääset treenaamaan psyykkisiä taitojasi.

Kun ilmoittaudut mukaan nyt, niin tulevilla golfkierroksilla käytät uusia taitojasi ja nautit uusien taitojesi hedelmistä mm. yhä parempina kierrostuloksina.

Valmentajina Flowing Golf Team

Urheilupsykologi Leena Matikka ja kilpapelaaja Tinnu Paloranta

Tinnu ja Leena

Leena Matikka ja Tinnu Paloranta ovat golfintoilijoita, jotka herättelevät golffareita huomaamaan mielen voiman. Yhdessä he muodostavat Flowing Golf Teamin eli tiimin, jossa yhdistyy urheilupsykologin sekä kilpapelaajan tiedot, taidot ja kokemus. 

Jaettu innostuksemme jatkuvasta kehittymisestä on tuottanut golffareiden hyödyksi nyt tämän verkkovalmennuksen, FG Mielen kuntosalin.

Miten FG Mielen kuntosali toimii?

FG Mielen kuntosali on virtuaalinen oppimisympäristö, joka koostuu ”laitteista” kuten tavallinenkin kuntosali. Laite merkitsee psyykkistä taitoa, jonka parantaminen lähtee liikkeelle taitoa taustoittavasta luettavasta, katseltavasta tai kuunneltavasta materiaalista sekä taidon harjoittelun ohjeista ja esimerkeistä. Taidon harjoittelu jatkuu oppimistehtävillä.

Pikastartin jokaisen laitteen sisältö koostuu osista:

  • Taidon oppimisen taustoitus
  • Taitoharjoittelu
  • Oppimistehtävät

FG Mielen kuntosalin pikastartin virtuaaliovet avautuivat 21.4.2022. Pikastartin läpikäynti kestää noin neljä viikkoa. Pikastarttiin kuuluu seuraavien kolmen psyykkisen taidon harjoittelu:

  1. Tunnekuohun nollaaminen
  2. Mielikuvien hyödyntäminen
  3. Fokusointi

Sinulla on pääsy kaikkeen valmennuksen materiaaliin kahden kuukauden ajan valmennuksesi aloittamisesta.

Riskin eliminoiva takuu

Sinulla on täydet kaksi viikkoa (14 vrk) aikaa testata FG Mielen kuntosalin tehoa ilman riskiä. Jos et jostain syystä olisi tyytyväinen, saat kaikki rahasi takaisin täysimääräisesti lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen flow@intimare.fi takuuajan sisällä.

Nyt on jäljellä enää yksi päätös

Jatkatko, kuten ennenkin toivoen parasta ja peläten pahinta. Uskotko olevasi poikkeusyksilö, jonka taidot paranevat itsestään ilman asiaan paneutumista ja mielekästä harjoittelua, vai astutko parempien golfitaitojen maailmaan, jossa onnistut useammin ja nautit pelistä enemmän.

Kun varmistat paikkasi FG Mielen kuntosalilla nyt, voit pian nauttia paremmista golfkierroksista.

Eikä valmennuksen hyöty jää tähän. Tämä investointi kantaa pitkälle. Voit soveltaa uusia taitoja muidenkin taitojen oppimisessa niin golfissa kuin muussakin elämässä.

Ilmoittaudu valmennukseen nyt

Pääset mukaan klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Tervetuloa FG Mielen kuntosalin pikastarttiin!

Leena Matikka ja Tinnu Paloranta

Flowing Golf Team

>